Антон Геращенко призначений заступником міністра внутрішніх справ

Колишній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, народний депутат минулого скликання ВР Антон Геращенко сьогодні, 25 вересня, призначений заступником міністра внутрішніх справ.

Про це Харків Times повідомили у міністерстві.

Відомо, що Геращенко доручено займатися взаємодією з Верховною Радою України та парламентськими комітетами, Громадською радою при МВС, комунікацією з громадськістю та ЗМІ, а також координувати законодавче забезпечення діяльності міністерства.

Сорокарічний Антон Геращенко народився й виріс у Харкові. У 2000 році закінчив Харківський національний економічний університет за спеціальністю “економіка підприємства”. З липня 1999 по червень 2000 року працював економістом з планування управління координації використання ресурсів компанії “Харківобленерго”. З 2002 по 2006 рр. був депутатом Харківської міської ради. З березня 2005 по квітень 2010 року – головою Красноградської районної державної адміністрації Харківської області, був наймолодшим в історії головою району. На виборах 2014 року увійшов під номером 21 до списку партії “Народний фронт” і став депутатом Верховної Ради VIII скликання. До органів внутрішніх справ Геращенко мав відношення, будучи позаштатним з радником міністра Авакова та членом колегії МВС.

Як повідомляв Харків Times, у листопаді 2018 року Антон Геращенко в числі ще 322 громадян і 68 компаній з України внесений до списку санкцій Російської Федерації.