На вулиці Дизельній спіймали педофіла (відео)

Скриншот

У неділю, 22 вересня, в Харкові на вулиці Дизельній спіймали педофіла, який чіплявся до маленької дівчинки і поцілував її в губи.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення в групі Facebook “Жити в Харкові”.

“Сьогодні запобігли спробі зґвалтування дитини педофілом в Слобідському районі посеред білого дня, який при дачі показань, сказав, що дуже хотілося сексу, будьте обережні, стежте за своїми дітьми, момент затримання і опитування на відео” – сказано в повідомленні.

Затриманий просив пробачити його і не викликати поліцію. Він заявив, що священик сказав, що в нього вселився “дух принади”, і що його з ранку мучить “дух блуду”.

Представниця прес-служби поліції Харківської області повідомила журналістам, що відповідна заява надійшла до Слобідського відділу поліції від батьків 6-річної дівчинки. Подія сталася 22 вересня близько 16:00 на вулиці Дизельній.

“Встановлено, що поки батьки зайшли до крамниці, до їх доньки підійшов незнайомий чоловік та поцілував її у губи”, – йдеться у повідомленні. Батьки наздогнали чоловіка та викликали працівників поліції. Правоохоронці встановили особу громадянина. Ним виявився 43-річний, раніше не судимий харків’янин. Свій вчинок чоловік зрозуміло пояснити не зміг. Відомості за даним фактом зареєстровані у Слобідському відділі поліції. Триває перевірка.