Кривава розправа в автомобілі: суд відправив вбивцю за ґрати

Червонозаводський районний суд м. Харкова засудив до 10 років позбавлення волі 51-річного місцевого мешканця, який зарізав водія автомобіля на очах у свідків.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Трагедія трапилася 11 лютого на вулиці Вокзальній у Харкові. Того дня засуджений попросив знайомого, який заробляв приватними перевезеннями, підвезти його у справах. Дорогою між чоловіками виник конфлікт. Водій нібито негативно висловився на адресу колишньої дружини пасажира. Чоловіка це обурило. Він накинувся на товариша з ножем та наніс два удари у шию та груди.

“Стікаючи кров’ю, потерпілий намагався вийти з автомобіля, однак зловмисник утримував його за рукав куртки. Коли водію все ж вдалося вивільнитися, він лише встиг покликати на допомогу та впав без свідомості. Нападник тим часом втік”, – повідомляє прокуратура.

Усі події відбувалися на очах у перехожих, які одразу ж викликали правоохоронців і медиків. Проте врятувати життя потерпілому не вдалося.

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу). Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, вдень 11 лютого на вул. Вокзальній в Основ’янському районі міста невідомий вбив 55-річного водія таксі, завдавши йому “удар ножем у грудну клітину й різану рану в область шиї”, та зник.

Наступного дня, 12 лютого, поліція затримала 50-річного раніше не судимого безробітного чоловіка, який після скоєння цього злочину ховався у родичів. Злочинець зловживав спиртним, був п’яний, через що й посварився з водієм.