Суд взяв під варту підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної падчерки

Куп’янський міськрайонний суд області обрав запобіжний захід для 31-річного підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної дівчинки у Куп’янському районі Харківської області.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення прес-служби прокуратури області.

Як розповів керівник Ізюмської місцевої прокуратури Олександр Михалик, суд постановив утримувати підозрюваного за ч. 4 ст. 152 КК під вартою.

У прокуратурі повідомляють, що підозрюваний вже має одну судимість і на момент скоєння злочину – 15 вересня – був на випробувальному терміні, який спливав до кінця року.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, 15 вересня близько 11:55 до поліції звернулася мати дівчинки із заявою про те, що колишній співмешканець зґвалтував її дочку.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце, встановила, що вітчим підстеріг дівчинку біля будинку та затягнув у лісосмугу, заклеїв їй рот скотчем і зґвалтував.

“В ході проведення огляду місця події правоохоронці вилучили фрагменти скотча, біологічні матеріали, білизну потерпілої та речі підозрюваного”, – йдеться в повідомленні поліції.

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times 13 вересня Орджонікідзевський суд Харкова обрав для підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної дівчинки в Харкові 11 вересня запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Вчора, 16 вересня, у Новобаварському районі міста 22-річний уродженець Нововодолазького району зґвалтував 17-річну жительку Лозової.