Через футбол завтра перекриють вулиці та подовжать роботу метро

Фото: fc-metalist.com

У зв’язку із футбольним матчем між командами “Шахтар” (Донецьк) і “Манчестер Сіті” (Великобританія), що відбудеться завтра, 18 вересня, на стадіоні “Металіст”, навколо стадіону буде заборонено рух, а роботу метро й громадського транспорту буде подовжено до 01:00 19 вересня.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення прес-служби Харківської міської ради.

Як розповіли у Департаменті інфраструктури міськради, рух транспорту по провулку Власівському, вулицям Храмова, Державінській, Плеханівській, на ділянці від вул. Молочної до вул. Польової, буде заборонено з 19:00 18 вересня до 00:30 19 вересня.

На цей час міські автобуси, що курсують у цьому районі, змінять рух наступним чином:

№68е, 232е змінять кінцеву зупинку “Ст. метро “Метробудівників” і будуть здійснювати висадку й посадку пасажирів на зупинці “Ст. метро “Проспект Гагаріна”;

№260е скоротить шлях прямування та змінить кінцеву зупинку в такий спосіб: – вул. Плеханівська – ст. м. “Завод ім. Малишева”; висадку і посадку пасажирів буде здійснювати на зупинці “Ст. мметро “Завод ім. Малишева”;

№244е: – пр. Гагаріна – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова і далі за маршрутом;

№251е: – пр. Московський – вул. Морозова і далі за маршрутом.

Після завершення матчу трамваї, тролейбуси та метрополітен перевозитимуть пасажирів до 1:00. Автобуси забезпечать перевезення вболівальників від станцій метрополітену за основними напрямками до 2:00 19 вересня.

Як повідомляв Харків Times, минулого разу рух біля стадіону “Металіст” обмежували 1 серпня через концерту Монатіка.