Поліція затримала двох розповсюджувачів з наркотиками на 300 тисяч (фото)

Поліція затримала у райцентрі Красноград жінку 31 року та чоловіка 29 років за підозрою у розповсюдженні наркотиків.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Згідно з повідомленням, незаконну діяльність затриманих “співробітники поліції документували кілька місяців”. Отримавши інформацію про те, що двоє місцевих мешканців займаються збутом метадону, співробітники Сектору кримінальної поліції Красноградського відділення тривалий час збирали доказову базу їх незаконної діяльності.

“В результаті проведення комплексу заходів поліцейські задокументували кілька випадків збуту наркотику наркозалежним громадянам”, – йдеться у повідомленні.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваних поліцейські вилучили близько 250 грамів наркотичного засобу та 11 тис. гривень, “одержаних злочинним шляхом”. За цінами чорного ринку, вилучені наркотики оцінюються у суму, близьку до 300 тисяч гривень.

Наразі підозрювані затримані. Вони попереджені про підозру за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів). Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, харківські правоохоронці затримали 19-річного громадянина Нігерії, який під час особистої зустрічі з покупцем 24 червня збув п’ять грамів канабісу.