Поліція визнала лекцію про толерантність обговоренням маршу “KharkivPride”

На місце протистояння біля Харківського Літературного музею, де представники військово-патріотичної організації “Фрайкор” і націоналістичної громадської організації “Правий сектор” спробували зірвати лекцію Олеся Донія “Толерантність як одна зі складових модерної національної української ідеї” за викликом виїжджали слідчо-оперативна група Київського райвідділу та співробітники Управління патрульної поліції.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

” Встановлено, що група осіб зібралася біля Харківського літературного музею для обговорення маршу “KharkivPride”. В цей час на них напали невідомі. Вони почали перешкоджати проведенню зборів, а потім облили зеленкою двох чоловіків “, – йдеться у повідомленні Нацполіціі.

Також у відділі комунікації розповіли, що постраждалі “відмовилися від написання заяви і повідомили, що претензій ні до кого не мають”.

Подія була зафіксована у Журналі єдиного обліку Київського відділу поліції міста.

Як повідомляв Харків Times, члени військово-патріотичної організації “Фрайкор” і націоналістичної громадської організації “Правий сектор” спробували зірвати лекцію Олеся Донія “Толерантність як одна зі складових модерної національної української ідеї” у Харківському Літературному музеї. Зокрема, Олеся Донія перед початком заходу облили зеленкою. Незважаючи на це, лекція все-таки відбулася.