На Горизонті чоловік побив та зґвалтував 12-річну дівчинку

11 вересня близько 14:00 невідомий побив та зґвалтував 12-річну дівчинку. Школярка знаходиться у лікарні. Стан її здоров’я стабільний, загроз життю немає, з нею працюють психологи.

Про це Харків Times сообщили в пресс-службе Нацполиции области.

Дівчинка поверталася зі школи. На вулиці до неї підійшов невідомий, який ударив її в обличчя, затягнув у посадку і зґвалтував. Дівчинка самостійно повернулася додому, після чого малолітню з травмами і забиттями доставили до лікарні.

Повідомлення про подію надійшло  до Індустріального відділу поліції 11 вересня о 18:05. За адресою виїжджали керівництво главку, відділу поліції, слідчо-оперативна група, патрульна поліція, судмедексперти, пересувна криміналістична лабораторія.

Слідчим Індустріального відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу (зґвалтування малолітньої чи малолітнього). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до 15 років.

Досудове розслідування триває. Призначена низка експертиз. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення та затримання особи, причетної до скоєння вказаного злочину.

Користувачі соцмереж повідомляли ввечері 11 вересня, що подія сталася у житловому масиві Горизонт. У соцмережах були також оприлюднені прикмети насильника та його зображення з камер стеження магазину, але поліція на даний момент не підтвердила їхню аутентичність.