Об’їзну дорогу навколо Лозової обіцяють відкрити у вересні

Фото: kharkivoda.gov.ua

Об’їзну дорогу навколо Лозової планують відкрити у вересні, на День міста Лозова.

Про це ХарківTimes повідомили у прес-службі обладміністрації.

За словами заступника директора ДП “Дороги Харківщини” Сергія Литвинця, на об’їзній дорозі навколо Лозової завершені роботи з влаштування асфальтобетонного покриття, тривають роботи з відновлення знаків, монтажу бар’єрного огородження, нанесення дорожньої розмітки.

Він також повідомив, що тривають роботи на мосту через річку Сіверський Донець у Балаклійському районі: армування плит, бетонування, штукатурення опор.

“На дорогах місцевого значення продовжуються роботи з ліквідації ямковості, щоденно на дорогах області працює близько 30 бригад. Пріоритетні напрямки – маршрути шкільних автобусів та під’їзди до закладів охорони здоров’я”, – сказав Литвинець.

Розповідаючи про ремонтні роботи на дорогах державного значення, заступник начальника з розвитку доріг Служби автодоріг у Харківській області Сергій Пляка зазначив, що завдання по запланованих на цей рік об’єктах виконано на 94%.

“Залишилися незначні роботи на дорозі Мерефа – Лозова – Павлоград. Продовжуються роботи нанесення розмітки, влаштування узбіччя, встановлення нових дорожніх знаків. Також з наступного тижня робітники почнуть влаштовувати бар’єрне огородження”, – сказав Пляка.

Також, за його інформацією, виконуються роботи на чотирьох штучних спорудах, що розташовані по цій трасі.

“Закінчені роботи з влаштування бетонних плит. Асфальтобетонне покриття влаштовано на шляхопроводі в Лозовій і мосту в Іванівці. Наступного тижня заплановані роботи з укладання асфальтобетону на шляхопроводі в Катеринівці та Таранівці. Залишиться встановити поруччя та необхідні дорожні знаки”, – сказав Пляка.