Пожежники врятували харківський пивзавод (фото, доповнено)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні, 31 серпня, о 10:26 до служби “101” надійшла інформація про пожежу на території пивзаводу “Нова Баварія” за адресою Станцміонний в’їзд, 1.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Фото: kh.dsns.gov.ua

На місце події виїхали п’ять відділень рятувальників на автоцистернах та автодрабині. Прибувши на місце, пожежники з’ясували, що горять перекриття й дах прибудови недіючого одноповерхового складу тари. Площа пожежі склала 80 кв. метрів.

Фото: kh.dsns.gov.ua

“Існувала загроза розповсюдження полум’я на дах основного складу загальною площею 1500 кв. метрів”, – йдеться у повідомленні.

З огляду на це, на місце пожежі було направлено ще два відділення рятувальників на автоцистернах та одне відділення спецтехніки.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Об 11:30 пожежу було локалізовано, о в 13:12 – ліквідовано Жертв і постраждалих немає. Причину загоряння встановить розслідування. Всього у ліквідації пожежі на пивзаводі брали участь 35 чоловік особового складу ДСНС.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 30 серпня, рятувальники локалізували пожежу сухої трави та очерету поблизу села Клугіно-Башкирівка Чугуївського району. Палаюча трава та очерет на площі 1 га погрожували загорянням великому лісовому масиву.