На вулиці Тобольській запровадять односторонній рух

Фото: city.kharkov.ua

Односторонній рух транспорту по вул. Тобольській, з боку вул. Єсеніна до пр. Науки, буде введений на початку вересня. Про це повідомив начальник управління транспортної інфраструктури та організації дорожнього руху Департаменту інфраструктури Костянтин Туренко.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Туренко зазначив, що з таким проханням до Харківського міського голови Геннадія Кернеса на особистому прийомі звернулися мешканці мікрорайону, які скаржилися на затори по вул. Тобольській.

“З огляду на геометрію проїжджої частини вулиці Тобольської і прилеглих вулиць Єсеніна та Олександри Бєлової, було ухвалене рішення про організацію одностороннього руху. Це дозволить розвантажити цей мікрорайон, уникнувши зустрічних транспортних потоків, що виключає виникнення заторів руху транспорту”, – сказав Туренко.

Він додав, що нова схема організації дорожнього руху по вул. Тобольській вже узгоджена з Нацполіцією. Зараз там встановлюють відповідні дорожні знаки, і після того, як роботи завершать, рух транспорту здійснюватиметься тільки в один бік.

Туренко нагадав, що таким же чином вчинили на вул. Професорській, що дозволило там упорядкувати транспортні потоки і усунути затори.