На ринку “Барабашово” знову конфлікт

На території речового ринку “Барабашово” знову виник конфлікт між адміністрацією ринку та якимись “невідомими”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Згідно з повідомленням, про те, що “невідомі чоловіки заважають охорони ринку пройти по території” в поліції дізналися рано вранці сьогодні, 28 серпня.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, особовий склад і керівництво Московського відділу поліції міста.

Далі поліцейські “вживали заходів до недопущення розвитку конфлікту та порушення громадського порядку”. За словами правоохоронців, постраждалих у ходы конфлікту немає, а за медичною допомогою ніхто не звертався.

В адміністрації ринку заявили, що конфлікт стався “під час самовільного підключення електропостачання” і вже звично звинувачують у зіткненні “Національний корпус”. На відміну від поліції, адміністрація ринку стверджує, що в ході конфлікту кілька людей отримали травми, а один з них знаходиться у лікарні.

У свою чергу глава Харківського відділення партії “Національний корпус” Костянтин Немічев заявив журналістам, що його організація не має ніякого відношення до сьогоднішнього конфлікту на ринку.

“Адміністрації необхідно звернутися до фахівців, оскыльки їм всюди ввижається “Національний корпус”. Нікого з наших бійців сьогодні там не було. Зазвичай до нас звертаються підприємці з приводу будь-яких конфліктів з керівництвом ТЦ, але зараз я вперше почув про ситуацію від вас”, – сказав Немічев виданню NewsRoom.

Як повідомляв Харків Times, Харківська міська рада на своїй сесії 21 серпня ухвалила рішення про перейменування Комунального підприємства “Харків-Паливо” у Комунальне підприємство “Міський торговельний ринок” з метою вирішити земельний конфлікт на ринку “Барабашово”, щоб підприємці могли укладати прозорі договори безпосередньо з містом в особі цього КП.

“Ми це робимо, щоб комунальна земля була не в руках” Барабашово “, а у власності міста”, – заявив на сесії мер Харкова Геннадій Кернес.