Війна в Україні: 13 обстрілів, загинув військовослужбовець, троє отримали поранення

25 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив 10 обстрілів позицій Об’єднаних сил: неподалік Миколаївки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; п’ять разів в районі Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Мар’їнки – з автоматичного гранатомета; у районі Авдіївки – з автоматичного гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Павлополя – з великокаліберних кулеметів; поблизу Троїцького – з автоматичного гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив три обстріли позицій Об’єднаних сил: поблизу Шумів з напрямку району Шахта 6-7 – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї; в районі Золотого-4 з напрямку Золотого-5 – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Південного – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

“Впродовж минулої доби внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє військовослужбовців отримали поранення”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил з боку збройних формувань Російської Федерації та їх найманців не зафіксовано.