Поліція затримала у Харкові наркозакладника (фото)

Поліція 22 серпня затримала у Харкові у 25-річного наркозакладника.

Про це Харків Times сообщили в пресс-службе Нацполиции области.

В ході особистого огляду поліцейські вилучили у затриманого 11 зіп-пакетів з психотропною речовиною по 0,25 грамів. Також зловмисник вже розклав близько вісім “закладок” на території Новобаварського району.

“Харків’янин пояснив, що психотропні речовини зберігав з метою подальшого збуту шляхом “закладок”, – йдеться у повідомленні.

В ході проведення огляду місця мешкання хлопця поліцейські виявили два пакети по 150 грамів з психотропною речовиною, ваги та приладдя для фасування.

Вилучені речові докази направлено на експертне дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

На даний час вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу та оголошення про підозру. Встановлюється джерело постачання психотропної речовини, а також інші особи, що можуть бути причетні до злочину.