Війна в Україні: 13 обстрілів, два військовослужбовці отримали поранення

22 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці тринадцять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив дев’ять обстрілів: тричі неподалік Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; тричі в районі Богданівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Лебединського – з ручних протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив чотири обстріли: поблизу Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі Зайцевого – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Південного – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та снайперської гвинтівки.

“За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів два наші військовослужбовці отримали поранення”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби ворожих обстрілів позицій Об’єднаних сил не зафіксовано.