Нелюдь пограбував та двічі згвалтував студентку – суд виніс вирок

Фото: 0362.ua

Московський районний суд м. Харкова виніс вирок 28-річному чоловіку, який пограбував та двічі згвалтував студентку.

Як дізнався  Харків Times з повідомлення прес-служби прокуратури області, подія сталася у січні 2019 року. Зранку зловмисник приїхав на своєму автомобілі ВАЗ 21100 до будівлі «Універмаг Харків». Припаркувавшись неподалік торгово-офісного центру, він став видивлятися майбутню жертву.

Через деякий час зловмисник побачив незнайому йому тендітну дівчину, яка йшла у напрямку станції метро «Захисників України». Чоловік закрив обличчя шапкою, вийшов з машини, прослідував за нею та, діставши предмет, схожий на пістолет, приставив його до тіла своєї жертви. Погрожуючи, зловмисник наказав дівчині йти з ним у машину. Там він забрав у жертви мобільний телефон та зґвалтував її.

Але цього розбійнику здалося замало. Він, погрожуючи вбивством 18-річній студентці, дізнався її домашню адресу та повіз туди дівчину. Там зловмисник заволодів ноутбуком своєї жертви та ще раз її зґвалтував.

Суд визнав винним зловмисника у вчиненні розбійних нападів та насильницькому задоволенні статевої пристрасті (ч. ч. 1, 3 ст. 187, ч. ч. 1, 2 ст. 153 КК України). Йому призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські затримали трьох підозрюваних у зґвалтуванні неповнолітньої.