Війна в Україні: сім обстрілів, військовослужбовець отримав поранення

21 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Всі обстріли противник здійснив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”: неподалік Новомихайлівки – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі поблизу Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік Старогнатівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Лебединського – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Авдіївки – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” ворожих обстрілів позицій Об’єднаних сил не зафіксовано:

“За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби зафіксовано два ворожі обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”: поблизу Водяного – зі станкового протитанкового гранатомета; неподалік Новотроїцького – зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.