Війна в Україні: 11 обстрілів, військовослужбовець отримав поранення

19 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об’єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

“З метою нанесення якнайбільшої шкоди нашим військовослужбовцям на одному з напрямків ворог застосував безпілотний літальний апарат, споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25)”, – йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив 10 обстрілів позицій Об’єднаних сил: неподалік Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; чотири рази поблизу Водяного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Талаківки – з автоматичного гранатомета; поблизу Павлополя – застосував безпілотний літальний апарат споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25), внаслідок чого один військовослужбовець отримав поранення. Також противник здійснив обстріл позицій поблизу Павлополя з автоматичного гранатомета; поблизу Лебединського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Опитного – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив один обстріл позицій Об’єднаних сил: в районі Світлодарська – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Від початку поточної доби противник здійснив один обстріл позицій Об’єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”: неподалік Талаківки – з автоматичного гранатомета.