Активісти Нацкорпусу та місцеві мешканці демонтували паркан забудови на Холодній горі (фото)

Фото: НК Харків / Facеbook

Місцеві мешканці та активісти “Національного Корпусу” 17 серпня демонтували паркан забудови на Холодній горі, які вони називають незаконним.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення Нацкорпусу у Facebook.

“До нас звернулись мешканці будинку по вулиці Полтавський шлях 148/2 з проханням підтримати їх в боротьбі з незаконною забудовою тротуарної зони пішохідного переходу. Жильці будинку зібрали більше 500 підписів. Звертались до всіх можливих інстанцій з проханням вирішити їх проблему. Але відповіді так і не послідувало. Тоді громада взяла на себе право відновити справедливість”, – йдеться у повідомленні.

Прес-служба поліції Харківської області повідомила, що 17 серпня о 12:30 до поліції надійшло повідомлення від 66-річного чоловіка про те, що по вулиці Полтавський шлях близько 15 молодиків пошкоджують огорожу.

На місце події виїжджали співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група Холодногірського відділу поліції. Працівники поліції встановили, що невідомі зруйнували металевий паркан.

Крім того, до Холодногірського відділу поліції звернувся 18-річний чоловік з заявою щодо проведення перевірки законності будівництва біля станції метро.

“Інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Працівники поліції встановлюють особи правопорушників та проводять перевірку за вказаним фактом”, – йдеться у повідомленні.