Частина вулиці Клочківської буде перекрита протягом трьох днів

Фото: www.city.kharkov.ua

Рух транспорту на деяких ділянках вул. Клочківської буде заборонений 17, 18 і 19 серпня.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Як повідомив сьогодні, 16 серпня, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, це пов’язано з капітальним ремонтом проїжджої частини. За його словами, міський голова Геннадій Кернес поставив завдання завершити реконструкцію магістралі до вівторка, якщо дозволять погодні умови.

“Асфальтуватиметься верхній шар. Хочу звернутися до харків’ян, щоб вони поставилися з розумінням до цих робіт і об’їжджали закриті ділянки, обираючи у ці дні інший маршрут руху”, – сказав Ігор Терехов.

У Департаменті інфраструктури повідомили, що у суботу, 17 серпня, з 8:00 до 21:00 буде заборонений рух транспорту по вул. Клочківській, на ділянці від узвозу Клочківського до пров. Рогатинського. Об’їзд закритої ділянки буде організований по Новоіванівському мосту, вул. Великій Панасівській, пров. Лосівському і вул. Піскунівській.

Автобуси №221е, 278е, 303е цього дня курсуватимуть так: узвіз Клочківський – Новоіванівський міст – вул. Велика Панасівська – вул. Євгена Котляра – вул. Чоботарська – вул. Різдвяна – вул. Коцарська і далі за маршрутом.

З 8:00 18 серпня до 21:00 19 серпня рух буде заборонений на вул. Клочківській, на ділянці від пров. Рогатинського до Бурсацького узвозу. Об’їхати його можна буде по проїзду Рогатинському, пров. Піскунівському і вул. Піскунівській.