На Павловому Полі відкрили нове поштове відділення

Фото: www.city.kharkov.ua

“Укрпошта” сьогодні, 15 серпня, відкрила нове відділення на пр. Науки, 43а (біля станції метро “23 серпня”).

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Відділення відкрили на першому поверсі офісної будівлі в районі новобудов. Йому присвоїли 101-й номер.

Мер Харкова Геннадій Кернес зазначив на церемонії відкриття, що нова забудова не завжди передбачає інфраструктуру для мешканців, і часто перші поверхи використовуються під комерційну нерухомість. Тому Харківська дирекція “Укрпошти”, за його словами, ухвалила правильне рішення зробити зручним отримання пенсій та соціальних виплат тим, хто живе у цьому мікрорайоні.

Керівник Харківської дирекції АТ “Укрпошта” Ваграм Гулян повідомив, що поки у відділенні №101 працює чотири співробітники, але трохи пізніше штат розширять до семи. Там планують обслуговувати близько 500 пенсіонерів, які раніше отримували послуги у відділеннях №72 та 103. Крім того, в приміщенні мають намір встановити таблички зі шрифтом Брайля для людей з особливими потребами.

Регіональний менеджер АТ “Укрпошта” Геннадій Сердюк зазначив, що клієнти нового відділення зможуть оплатити рахунки за комунальні послуги, надіслати посилку, зробити міжнародний переказ, скористатися банківською картою для безготівкового розрахунку. Ще два нових відділення планується відкрити в районі Центрального ринку і на пр. Перемоги.

Ваграм Гулян зазначив, що, завдяки меморандуму, який підписали генеральний директор АТ “Укрпошти” та Геннадій Кернес, комфортними і доступними зроблять усі 73 поштових відділення оператора. До кінця року планується відремонтувати ще дев’ять приміщень.

Як повідомляв ХарківTimes, влада Харкова, Фонд Олександра Грановського і “Укрпошта” 12 червня підписали меморандум про реалізацію пілотного проекту з ремонту поштових відділень у Харкові. Він передбачає ремонт чотирьох відділень, розташованих в Київському районі.

Чотири відділення “Укрпошти” 12 липня відкрили свої двері для жителів Харкова після ремонту, який тривав близько місяця – відділення №23 (вул. Сумська, 126), №24 (вул. Пушкінська, 96), №107 (вул. Семена Челюскіна, 1) і №108 (вул. Академічна, 1).