Харків’янки програли “Мінську” і вибули з жіночої Ліги чемпіонів

Фото: ukrinform.ua

У третьому турі відбіркового раунду жіночої Ліги чемпіонів харківський “Житлобуд-1” поступився білоруському клубу “Мінськ” і не потрапив до 1/16 фіналу турніру. Зустріч на харківському стадіоні “Металіст” завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення прес-служби УАФ.

Перед зустрічею з білоруською командою підопічні Володимира Реви обіграли хорватський “Спліт” та люксембурзький «Беттембург». Суперниці також мали в активі шість очок, але кращу, ніж у харків’янок, різницю м’ячів. Тож “Житлобуд-1” влаштовувала тільки перемога.

На жаль, вирішити це завдання харків’янки не змогли. Після рівної боротьби в першому таймі «Житлобуд-1» пропустив м’яч «у роздягальню». Початок другої половини гри також залишився за мінчанками. На 52-й хвилині вони подвоїли свою перевагу — 2:0.

Потрапивши в складну ситуацію, наші дівчата зробили все, щоб врятувати поєдинок. На 72-й хвилині вони заробили пенальті, однак удар Дар’ї Апанащенко прийняла на себе стійка воріт. Ще в одному моменті м’яч влучив у поперечку — знов-таки після пострілу Апанащенко.

Однак, незважаючи на всі спроби українок вирівняти становище, рахунок на табло залишився незмінним.

Як повідомляв  ХарківTimes, з 7-го по 13 серпня на тренувальній базі харківського «Металіста-1925». відбудуться матчі відбірного раунду жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. І лише центральний матч кваліфікаційного міні-турніру “Житлобуд-1” — “Мінськ” (13 серпня) відбудеться на стадіоні ОСК “Металіст” у Харкові. В змаганнях беруть участь 40 колективів, які розбиті на четвірки, а перепустки до 1/16 фіналу отримають переможці 10-ти груп.