2 “золота”, 2 “срібла” й 4 “бронзи” – успіх харківських сумоїстів на Кубку Європи

Фото: kharkivoda.gov.ua

На Кубку Європи з сумо, що пройшов у польському Кротошині, харківські спортсмени завоювали вісім нагород, в тому числі дві золоті.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Управління у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації.

“Участь у змаганнях взяли близько 200 спортсменів з дев’яти країн. Збірна України завоювала 22 медалі. З них дві золоті, 2 срібні та 4 бронзові завоювали харківські борці”, – йдеться у повідомленні.

Олександр Вересюк став переможцем у ваговій категорії понад 115 кг і в абсолютній ваговій категорії. Срібні медалі завоювали Іван Сорочан (вагова категорія – до 115кг) та Сергій Гайдар (вагова категорія – до 77кг). Руслан Русанов посів третє місце у ваговій категорії до 100 кг. Ще три “бронзи” у змаганнях серед жінок виборола Марія Дрбоян. Вона виграла “бронзові” фінали у вазі понад 95 кг, в абсолютній ваговій категорії та у командних змаганнях.

Як повідомляв Харків Times, у травні харківські сумоїсти успішно виступили на рейтинговому турнірі класу “А” Roland Cup Open, який відбувся у Бранденбурзі.

А 16 березня в Естонії відбувся другий етап Кубка Європи з сумо, на якому спортсмени Харківщини вибороли п’ять нагород, в тому числі золоту.