У Харкові на складах виявили партію контрафактних сигарет на мільйон гривень (відео)

Фото: прес-служба Держприкордонслужби

Харківські правоохоронці виявили та блокували канал постачання контрафактних тютюнових виробів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Східного регіонального управління ДПСУ.

У ході проведення комплексу заходів з протидії розповсюдження контрафактної підакцизної продукції на території Харкова та області правоохоронці провели низку обшуків на складських приміщеннях однієї з логістичних компаній Харкова.

“За результатами обшуків правоохоронці виявили та вилучили з обігу 29,4 тис. пачок контрафактних сигарет на понад 1 млн. грн.”, – йдеться в повідомленні.

Розпочато кримінальні провадження за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та 227 ККУ «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції».

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів, механізму протиправної діяльності та інших обставин.

Операцію про виявленню та блокуванню канала постачаня контрафакту провела спільна міжвідомча група у складі оперативників Східного регіонального управління ДПСУ, оперативного управління ДФСУ в Харківській області, під процесуальним керівництвом Холодногірського відділу Харківської місцевої прокуратури.

Як повідомляв ХарківTimes, СБУ затримала двох підозрюваних у контрабанді сигарет з “ЛНР” в Харкові і Луганській області.