На площі Свободи мітингували перевізники с приміських маршрутів (фото)

Фото: slk.kh.ua

В п’ятницю, 9 серпня, на площі Свободи у Харкові, вишикувались близько півсотні маршруток. На автобусах було прикріплено плакати з написами: “За продаж приміських автобусних маршрутів – за грати!”, “Геть корупціонерів з Конкурсного комітету”.

Організували акцію протесту два автотранспортних підприємства області, повідомляє Харків Times з посиланням на UA: Харків.

Як розповів Геннадій Лосєв, директор підприємства «Укравтотранс Плюс», протестувальники не задоволені результатами конкурсу, за результатами якого їх було позбавлено права працювати на приміських маршрутах.

Фото: slk.kh.ua

«В конкурсі, який проводився 23 травня з перевезення на приміських маршрутах, нас зняли з конкурсу, як перевізника. Ми здійснюємо пасажирські перевезення з 2011-го року. Нас незаконно зняли з цього конкурсу. Ми на тому конкурсі не відстояли свою кількість балів. Ми хочемо, щоб перерахували ці бали. Ми повинні були здійснювати пасажирські перевезення на приміських маршрутах. Пісочинському, Солоницівському та Люботинському маршрутах», — розповів Геннадій Лосєв, директор підприємства «Укравтотранс Плюс».

Акція тривала з 10:00 до 12:30. Після маршрутки та водії підприємства поїхали з-під будівлі Держпрому.

Фото: slk.kh.ua
Фото: slk.kh.ua