19-річна дівчина, на яку впав паркан, знаходиться в реанімації

Фото: UA: Харків

Постраждала в результаті падіння металевого паркану на вулиці Героїв праці в Харкові, знаходиться в реанімації.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

За інформацією мерії, у дівчини діагностували черепно-мозкову травму. Постраждалу прооперували. Її стан медики оцінюють, як важкий.

У відділі комунікації Нацполіціі області уточнили, що постраждалій 19 років.

За фактом обвалення паркану, в результаті якого постраждала людина, правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Як розповіла спікер відділу комунікації Нацполіціі області Оксана Калмикова, матеріали за даним фактом направлені до слідчого управління ГУНП в Харківській області за ч.1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК.

Покарання за цією статтею передбачає або штраф від 1700 до 3400 гривень, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times, 8 серпня під час проведення ремонтних робіт на ринку по вулиці Героїв Праці на будівельний паркан впали цеглини, які звалили паркан на пішохідну зону. Пошкоджений паркан придавив дівчину, яка в цей час проходила поруч.