На вулиці Матюшенка розширюють проїжджу частину

Фото: city.kharkov.ua

Будівництво нової смуги руху триває на вул. Матюшенка в районі перехрестя з вул. Шевченка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби міськради.

Як повідомив сьогодні, 6 серпня, директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, після завершення реконструкції проїжджа частина вул. Матюшенка буде збільшена на 4 метри, що дозволить більш комфортно рухатися не тільки легковим автомобілям, а й вантажному транспорту.

«Це одне з проблемних перехресть, тому що у вечірній час, коли жителі Салтівки виїжджають з центру, тут постійно утворюються пробки. За рахунок розширення проїжджої частини ми зможемо дати можливість повертати в бік Салтівки з двох смуг. Це повинно зменшити накопичення транспорту на узвозі Весніна, підвищити безпеку руху, а також збільшити швидкість проїжджуваності на даній ділянці», – зазначив Сергій Дульфан.

Фото: city.kharkov.ua

Зараз дорожники формують основу для проїжджої частини, після чого вона буде засипана щебенем і заасфальтована. Також в ході реконструкції ділянки будуть перенесені комунікації з проїжджої частини і оновлено освітлення.

Зазначимо, що реконструкція перехрестя вул. Шевченка і вул. Матюшенка була розпочата в минулому році. Тоді були відремонтовані трамвайні колії і переїзд в районі перехрестя. Сьогодні комунальники завершують благоустрій даної ділянки, встановлюють пункти зупинки і обладнують переїзди бетонними плитами, після чого дорожні служби їх заасфальтують. Завершити реконструкцію проїжджої частини на перехресті вул. Матюшенка та вул. Шевченка планують восени.