Wizz Air достроково запустив рейс “Харків-Краків”

Фото: avianews.com

Угорський лоукостер Wizz Air 2 серпня виконав перші рейси між Краковом і Харковом, що на півтора місяці раніше запланованої дати.

Про це повідомляє Харків Times з посиланням на avianews.com.

Лоу-кост відкрив новий маршрут в Україну за допомогою 230-місного літака Airbus A321 з бортовим номером HA-LTA, який випущений всього рік тому. З Кракова до Харкова прибули 186 мандрівників. У зворотному напрямку лайнер відправився зі 100% завантаженням: з Харкова в колишню столицю Польщі вилетіли 230 пасажирів.

Рейси Харків-Краків Wizz Air буде виконувати два рази в тиждень по понеділках і п’ятницях. Вильоти з Кракова до Харкова будуть виконуватися о 14:05, з Харкова до Кракова о 17:35. Проміжна стоянка в українському аеропорту складе тільки 35 хвилин.

Розклад рейсів Wizz Air Краків-Харків і Харків-Краків:

Краків-Харків: 14:05 → 17:00
Харків-Краків: 17:35 → 19:00

Даний маршрут Wizz Air відкрив на півтора місяці раніше анонсованого терміну. Спочатку передбачалося, що рейси будуть відкриті тільки 16 вересня 2019 року.

Коригування в ці плани могло внести рішення конкуруючого лоу-коста Ryanair запустити рейси Краків-Харків з аналогічною частотою по понеділках і п’ятницях з 17 червня 2019 року.

Зараз маршрутна мережа Wizz Air з Харкова включає Відень, Дортмунд, Вроцлав, Гданськ, Катовіце і Краків.