Неподалік Люботина ВАЗ влетів під фуру – три людини загинули (доповнено)

Фото: hk.npu.gov.ua

У суботу, 3 серпня, приблизно о 17:00 на 462 кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський неподалік міста Люботин Харківської області сталася ДТП, внаслідок якої загинули три людини.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення відділу комунікації Нацполіціі області.

За інформацією правоохоронців, учасниками смертельної аварії стали легковий автомобіль ВАЗ-2112 і вантажний автомобіль Renault.

“За попередніми даними, 50-річний водій вантажівки Renault не надав перевагу у русі автомобілю “ВАЗ 2112”. Водій легковика застосував гальмування, однак уникнути зіткнення транспортних засобів не вдалося”, – йдеться в повідомленні.

Від отриманих травм 56-річний водій та двоє пасажирів легковика – 22-річний чоловік із 21-річною дружиною загинули на місці.

Водій вантажівки не постраждав.

Фото: hk.npu.gov.ua

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

На даний час поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Харків Times, 25 липня на 419-му кілометрі траси «Київ-Харків-Довжанський» внаслідок ДТП загорівся Mersedes. У ДТП постраждали водій та пасажир легкового автомобіля. Через деякий час водій автомобілю від отриманих травм помер у лікарні.