Зе-депутатка Мезенцева розповіла про свої вподобання та озвучила свій дохід (відео, фото)

Фото: tabloid.pravda.com.ua

Майбутня депутатка Ради від “Слуги народу”, 29-річна Марія Мезенцева, що перемогла у 168 окрузі Харькова (Дзержинський район), поспілкувалася з журналістами і розповіла про свій дохід, ставлення до хабарів та до алкоголю.

Про це ХарківTimes дізнався з публікації “Української правди”.

Як заявила Марія у коментарі “УП”, її річний дохід складає приблизно 350 тис. гривень, тобто близько 29 тис. на місяць. Вона отримував гроші як ФОП. Мезенцева запевнила, що хабарі не дає і протидіє тому, щоб давали інші.

За словами Мезенцевої, у роботі вона на 90 відсотків використовує українську мову, а в побутовому житті – також російську та англійську.

У їжі Мезенцева віддає перевагу рибі, під яку може випити келих білого сухого вина. А взагалі – алкоголю не вживає.

Марія називає себе фанаткою харківського “Металісту”: “Його, на жаль, вже не існує, я фанатка, я живу неподалеку від стадіону, і не пропускала жодної гри, коли вони грали, і знала особисто футболістів”.

Каже, що наркотиків ніколи не вживала, але є лобісткою медичної марихуани: “Я працюю з АТОвцями, я працюю з людьми з вадами, з людьми, які хворіють на ті хвороби, які можна вилікувати медичною марихуаною. Цей законопроект пройшов всі комітети, абсолютно всі, я буду лобіювати, щоб ми з колегами виносили на перше читання”.

У своєму Instagram Марія запевнила, що ранкову зарядку робить щодня, і виклала фото себе зі спортзалу у трускавецькому готелі “Ріксос”, де живе частина новообраних нардепів від “Слуги народу”, які проходять навчання. Втім, після публікації фото “Українською правдою” вона його, здається, прибрала зі своєї сторінки.

Фото: ze.maria.168 / Instagram

Мезенцева з 2015-го року є депутаткою Харківської міської ради. Вона закінчила Харківський національний університет за спеціальністю “Міжнародні економічні відносини”. Марія багато подорожує, та була лобісткою з українських питаня у Європарламенті. Вона є багаторазовою чемпіонкою України з сучасних танців.