Нову дорогу до Клочківської обіцяють відкрити до Дня міста

Фото: city.kharkov.ua

Нову дорогу, яка стане продовженням вулиці Скрипника та з’єднає центр міста – вулиці Сумську та Пушкінську – з вулицею Клочківською, планують відкрити до Дня міста, 23 серпня.

Про це розповів перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, повідомляє ХарківTimes з посиланням на прес-службу Харківської міськради.

За словами Терехова, на новій ділянці продовження вул. Скрипника вже укладений нижній шар асфальту, уздовж дороги встановлені відбійники. До 10 серпня проїжджу частину заасфальтують верхнім шаром, потім там завдадуть розмітку і встановлять дорожні знаки. К 23 серпня облицюють бетонні огорожі керамогранитом.

Чиновник зазначив, що під час пробивання дороги було виконано великий обсяг робіт, які з самого початку не були заплановані. Зокрема, з двох сторін дороги довелося встановлювати великі підпірні стіни з бетону, а також переносити безліч комунікацій.

Також він звернувся з проханням не малювати графіті на підпірних стінах.

“Ми там зробимо красивий навісний фасад з керамогранита, і дуже шкода, якщо тут з’являться малюнки, а нашим комунальним службам доведеться їх змивати», – підкреслив перший віце-мер.

Як повідомляв Харків Times, реконструкцію Саржиного яру обіцяють завершити до Дня міста.