Жадан підтримав Супрун і зробив щеплення

Фото: Сергій Жадан/Facebook

Сергій Жадан зробив щеплення від кору, а на початку літа його щепили від дифтерії та правця. Навіщо – розповів журналістам.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення поета у Facebook.

На своїй сторінці у соцмережі Сергій Жадан закликав українців подбати про своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

«Міністерство охорони здоров’я запустило сьогодні кампанію з вакцинації від дифтерії та правця. Оскільки з симпатією ставлюсь до діяльності Уляни Супрун, до того ж зробив подібну вакцинацію пару місяців тому, не міг не долучитись і за компанію зробив щеплення від кору. І вас теж закликаю приєднуватись до цієї ініціативи – в ХХІ столітті все таки живемо, слід дбати про себе й про тих, хто нас оточує», – пише відомий український поет.

У підтвердження своїх слів Жадан розмістив світлину, на якій поруч з очільницею МОЗ йому роблять щеплення.

«Ну а на фото видно, що це зовсім не страшно», – коментує знаменитість.

На брифінгу, який транслював телеканал Еспресо, Сергій Жадан розповів журналістам, що з недавніх пір задумався над власним здоров’ям. Якось робили щеплення його семирічній доньці і він не зміг пригадати, які щеплення має він сам. Також, за його словами, не правильно вимагати від дитини робити такі маніпуляції, а самому цього не притримуватися. На останок він закликав усіх українців не нехтувати власним здоров’ям.

До слова, 23 серпня поет святкуватиме 45-річний ювілей. До цієї річниці відбудеться творчий вечір за участю багатьох знаменитостей, зокрема, актриси Ади Роговцевої, які будуть читати твори Жадана. Співак Святослав Вакарчук закликав усіх прихильників творчості поета прийти на його вечір.

Як повідомляв раніше Харків TimesЖадан подякував Швейцарії за нагороду і поскаржився на Раду ЄвропиУкраїнський письменник Сергій Жадан отримав нагороду від посольства Швейцарії.