Харківський університет Повітряних Сил проведе додатковий набір студентів

Фото: АрміяInform

Навчальні заклади Міністерства оборони проведуть додатковий набір.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Інформаційного агентства Міністерства оборони України АрміяInform.

Рішення про додатковий набір на навчання до військових закладів вищої освіти та військових коледжів сержантського складу ухвалено Міністром оборони України.

«Проблема не нова, тому ми були готові до того, що деякі навчальні заклади не дорахуються майбутніх першокурсників, − прокоментував ситуацію представник Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Володимир Мартинюк. – На разі визначаємось зі строками додаткового набору, а потім відправимо телеграми до навчальних закладів. Ніяких послаблень, як дехто сподівається, для вступників не буде. Прохідний бал буде таким, яким його визначать керівники вишів».

За словами Володимира Мартинюка, додатковий набір пройде в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, Українській військово-медичній академії, Військовому коледжі сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного і у відділенні військової підготовки Морського коледжу технічного флоту Національного університету «Одеська морська академія».

Довідкову інформацію можна отримати безпосередньо звернувшись до приймальних комісій зазначених вишів.