У Харкові поліцейський автомобіль збив жінку з дитиною (відео)

Фото: ХСалтовка/Telegram

Ввечері 26 липня на перехресті проспектів Петра Григоренка – Героїв Сталінграду сталася ДТП за участі службового автомобіля патрульної поліції.

Про це ХарківTimes  дізнався з повідомлення Police Control Ukraine на Facebook. Також у соцмережі виклали два відео з місця події. На першому з них видно, як жінка похилого віку з дитиною йдуть по пішохідному переходу, і в цей момент їх збиває автівка. Одразу після аварії поліцейські виходять з машини, їх оточує натовп. Люди дуже розлючені, один з очевидців б’є ногою по колесам службового автомобіля. Ці події зафільмовано на другому відео.

Як повідомили в прес-службі Управління Патрульної поліції Харкова, аварія сталася приблизно в 20:35.

“Попередньо встановлено, що автомобіль “Toyota Prius” рухався проспектом Героїв Сталінграду. Здійснюючи поворот в напрямку проспекту Петра Григоренка на пішохідному переході автомобіль здійснив наїзд на жінку. Поруч з 59-річною громадянкою йшов 3-річний хлопчик”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП жінку та дитину шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом садини колін у громадянки та пошкодження м’яких тканин у хлопчика.


Наразі всі обставини ДТП встановлює слідчо-оперативна група, яка працює на місці автопригоди. Також на місці ДТП знаходиться керівництво управління патрульної поліції в Харківській області.

В прес-службі додали, що за даним фактом ініційовано службове розслідування.