В Руській Лозовій шість годин гасили пожежу на повстяному підприємстві

Фото: kh.dsns.gov.ua

26 липня в 00:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у виробничому приміщенні одноповерхової будівлі приватного підприємства розташованого по вул. Польовій с. Руська Лозова Дергачівського району.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Головного управління ДСНС України у Харківській області.

До місця виклику прибуло три відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах з Дергачівського району області, а також Київського та Шевченківського району міста Харкова.

“За результатами проведення розвідки було встановлено, що у будівлі, де вироблялась повсть, горіли тюки з тканиною, готовою продукцією та виробничі станки на площі 500 кв.м. Існувала загроза перекидання полум’я на сусіднє складське приміщення”, – йдеться в повідомленні

Рятувальники локалізували вогонь о 02:39. Повністю його загасили о 06:49. Завдяки оперативним діям підрозділів ДСНС вдалося запобігти розповсюдженню полум’я на інші приміщення. Причина виникнення загоряння з’ясовується.

Як повідомляв ХарківTimes, у Балаклійському районі сталася пожежа на підприємстві з переробки газового конденсату та нафти.