У Безлюдівці озброєний грабіжник забрав з пункту обміну валют 100 тисяч гривень

Фото: hk.npu.gov.ua

Харківські поліцейські розшукують двох чоловіків, які скоїли збройне пограбування пункту з обміну валют.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення відділу комунікації Нацполіціі області.

Подія сталася 24 липня близько 7:00 в селищі Безлюдівка. Касир закладу розповів правоохоронцям, що в установу зайшов невідомий чоловік і, погрожуючи пістолетом, забрав близько 100 000 гривень.

У відділі комунікації додали, що обмінник пограбував хлопець спортивної статури, віком приблизно 30 років. Був одягнений в камуфляжні шорти, сіру толстовку. Обличчя грабіжника закривала балаклава. На нозі у нападника є татуювання у вигляді лева чи тигра.

На вулиці грабіжника чекав спільник. Після пограбування обидва зникли в невідомому напрямку.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ХарківTimes, в ніч з 18 на 19 липня у Харкові та Люботині підірвали два банкомати. 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання відповідно до санкцій статей передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди по 100 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які вночі 19 липня підірвали 2 банкомати у Харкові та Харківській області