Юні футболісти з Харкова з тріумфом перемогли на турнірі в Іспанії

Фото: kharkivoda.gov.ua

Юні харків’яни вибороли кубок Iber Cup Barcelona.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення прес-служби обладміністрації.

На сонячному узбережжі Costa Brava (Іспанія) пройшов престижний Міжнародний турнір з футболу Iber Cup Barcelona 2019 серед юнаків 2003 – 2009 років народження.

У ньому були представлені команди різної вікової категорії з 15 країн та 4 континентів.

Вперше в історії у популярному турнірі участь брала команда з України під прапором «Динамо – Харків» та керівництвом тренера Володимира Кравченка.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Хлопці 2008 року народження дуже впевнено почали змагання та посіли перше місце в групі, отримавши перемогу у всіх матчах групового етапу, де були представлені команди з Португалії, Іспанії та Австралії.

У чвертьфіналі харків’яни розгромили команду Es Du 16eme (Франція) з рахунком 7:0. Наступного дня в півфіналі команда зустрілася з UD Alta de Lisboa B (Португалія) та перемогла з рахунком 2:1.

У заключному фінальному матчі, попри симпатії рефері до португальців та неймовірну спеку, харків’яни впевнено перемогли з рахунком 4:0.

Ці результати дозволили харківській команді вибороти кубок Iber Cup Barcelona 2019. На центральному стадіоні Льорет-де-Мар вперше за всю історію турніру лунав українській гімн та розвіювався прапор України.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Винагородою хлопці отримали можливість взяти участь у фінальному турнірі Iber Cup World Final, що відбудеться в Бразилії в січні наступного року, де змагатимуться 230 команд з усього світу, повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

Як повідомляв ХарківTimes, харківський фехтувальник виграв срібло на чемпіонаті світу.