Перехожі затримали зловмисника, який вдарив дівчину по голові

Фото: ХС Салтовка/Facebook

Вдень 22 липня в Харкові поблизу міського кладовища, що примикає до пожежної частини № 5, чоловік напав на 25-річну дівчину.

Як дізнався ХарківTimes з повідомлення відділу комунікації Нацполіціі області, нападнику 31 рік.

“Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що потерпіла проходила поблизу міського кладовища. Несподівано хтось вдарив її по голові. Дівчина злякалася і почала кричати. ​​Нападник намагався втекти, але був затриманий перехожими”, – розповіли в поліції.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Як розповів ХарківTimes помічник начальника ГУ ГСЧС по Харківській області Ігор Лупандін , командир відділення взводу пожежної частини № 5 чув гучний жіночий крик з боку кладовища. Коли рятувальник підійшов до паркану, що відокремлює пожежну частину, від кладовища, то побачив, що через огорожу переліз невідомий чоловік. Незнайомець пробіг по території пожежної частини, вибіг на вулицю і зник у дворах прилеглих будинків. Після цього чоловіка затримали перехожі і викликали поліцію.

Ігор Лупандін додав, що дівчині рятувальники викликали швидку. Медики відвезли її в лікарню.

Як повідомляв Харків Times, в шкільному дворі врятували семирічну дівчинку.