Незрозумілі автобуси виїхали з Харківської області

Шість автобусів з людьми, виявлені вранці поліцією в Ізюмі Харківської області, залишили територію області та поїхали в напрямку Києва.

Про це повідомив журналістам на прес-конференції начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко, повідомив кореспондент ХарківTimes.

За його словами, два автобуса були з харківськими держнумерами, інші мали київську, житомирську та вінницьку реєстрацію. У них знаходилися пасажири віком до 40 років, більшість – чоловіки, проте їх не можна охарактеризувати як людей спортивної зовнішності. Ані зброї, ані бит в них не було.

З’ясувалося, що автобуси слідували в Донецьку область, однак їх не пропустили на одному з блок-постів і розгорнули назад. Причиною цього стало те, що пасажири не змогли пояснити мету поїздки.

Автобуси повернулися в Харківську область, поліцейські супроводили їх до межі Полтавської області та передали полтавським колегам. Далі автобуси рушили в напрямку Києва.

“Всі автобуси покинули Харківську область”, – заявив Сокуренко.

Як повідомляв ХарківTimes, вранці сьогодні, 21 липня, поліція Ізюмського району зафіксувала переміщення по району шести автобусів з пасажирами. Під час перевірки громадяни відмовилися пояснювати поліції, з якою метою вони прибули з сусідніх регіонів в Харківську область. Пізніше автобуси покинули територію району і вирушили в напрямку Харкова.