На Харківщині зіткнулися поліцейська автівка та Ford: шестеро осіб постраждали (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

20 липня близько 14:45 в місті Ізюм сталася ДТП, в який постраждали двоє працівників поліції.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення відділу комунікації Нацполіції Харкова.

Попередньо встановлено, що екіпаж у складі двох співробітників поліції їхав на виклик в автомобілі з увімкненими проблисковими маячками. Назустріч йому з Харкова по автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» рухався транспортний засіб «Ford», який не пропустив поліцейську автівку. Внаслідок чого на перехресті вулиць Правди та Чумацької відбулося лобове зіткнення.

Фото: hk.npu.gov.ua

У результаті ДТП двоє працівників поліції з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до Ізюмської центральної міської лікарні. Стан правоохоронців медики оцінюють як важкий. Водій та троє пасажирів автомобіля Ford також були доставлені до медичної установи. Після надання першої медичної допомоги вони були відпущені додому.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, 7 липня о 00:47 на перехресті вулиці Шевченка та Білгородського узвізу в місті Харкові зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та Chery Amulet. В результаті ДТП водії обох авто загинули.

Як дізнався ХарківTimes з повідомлення у Telegram-каналі ХХарків, очевидці аварії вважають, що ДТП спровокував водій Chery Amulet, який їхав на великій швидкості, приблизно 100 кілометрів на годину.

За кермом Chery Amulet знаходився помічник оперативного чергового Холодногірського відділу поліції Головного управління Нацполіції області.