Харків’янки вп’яте зійшли на п’єдестал чемпіонату світу в Кореї

Фото: kharkivoda.gov.ua

Харківські синхроністки здобули четверту «бронзу» чемпіонату світу з водних видів спорту, який проходить у Кореї.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення прес-служби обладміністрації.

Третє місце наші спортсменки посіли в довільній програмі груп.

За свій виступ харків’янки Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Марта Федіна, Катерина Резнік, Марина та Владислава Алексіїви, Яна Нарежна та Аліна Шинкаренко отримали від суддів 94.3667 бали, перевершив виступ збірної Японії, яка посіла четверте місце, рівно на один бал.

Таким чином, на рахунку збірної України з синхронного плавання, яка складається виключно з харків’янок, вже золота та чотири бронзові медалі чемпіонату світу з водних видів спорту, який проходить у Кореї.

20 липня, в заключний день змагань з синхронного плавання, українки боротимуться за медалі в програмі комбі.

Як повідомляв Харків Times, харківські синхроністки – чемпіонки світу. 15 липня на чемпіонаті світу з водних видів спорту збірна України з синхронного плавання, яка складається з харків’янок, показала найкращий результат.

Раніше харківські спортсменки Марта Федіна та Анастасія Савчук здобули бронзову медаль з артистичного плавання в дуеті на чемпіонаті світу з водних видів спорту в південнокорейському Кванджу.

У Кореї збірна України з синхронного плавання завоювала бронзову нагороду в технічній програмі груп.

18 липня четверту медаль здобули харківські синхроністки на чемпіонаті світу. Марта Федіна та Анастасія Савчук у змаганнях з синхронного плавання посіли третє місце в довільній програмі дуетів.