Суд залишив за гратами підозрюваного у вбивстві лозівчанина (відео)

Фото: hra.court.gov.ua

Колегія суддів Апеляційного суду Харкова залишила під вартою Артема Песиголовця, підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 30-річного мешканця міста Лозова Харківської області – Максима Кібалка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі суду.

Своїм рішенням колегія суддів відмовила в задоволенні апеляційної скарги захисника Артема Песиголовця.

“Під час розгляду справи в суді апеляційної інстанції колегія суддів заслухала доводи всіх сторін даного провадження з приводу поданої апеляції. Головуючий у справі – суддя Олена Кружиліна”,- йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у місті Лозова Харківської області 19 червня приблизно о 2:00 внаслідок словесної сварки Артем Песиголовець наніс один удар кулаком в обличчя Максиму Кібалку, від якого останній впав та вдарився потилицею об асфальт. 21 червня Максим Кібалка помер у відділені інтенсивної терапії Лозівської ЦРЛ.

Як повідомляв Харків Times, 21 червня в Лозівській центральній районній лікарні помер 30-річний Максим Кибалко, якого за два дні до цього госпіталізували з гострою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку. До лікарні Максим Кибалко потрапив після сварки з Артемом Песиголовцем, під час якої підозрюваний вдарив потерпілого кулаком в обличчя. Від удару 30-річний Максим Кибалко впав і вдарився потилицею об асфальт.

Як дізнався Харків Times з повідомлення Facebook-спільноти «Ініціативна Лозівщина», підозрюваний – родич заступника Лозівського міського голови Олександра Жидкова.

21 червня слідчі Лозівського відділу поліції повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

24 червня Лозівський міськрайонний суд обрав запобіжний захід для 26-річного Песиголовця, підозрюваного в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.