Спільний з ЮНІСЕФ дитячий проект почав роботу в Харкові

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові пройшла зустріч у рамках спільного з ЮНІСЕФ проекту.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби міськради.

Перша зустріч робочої групи Харкова з представниками Міжнародної асоціації «Євростратегія» в рамках ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей і молоді» пройшла сьогодні, 18 липня, в Харкові.

У зустрічі взяли участь представники профільних департаментів міськради, громадськості та члени Молодіжної ради при Харківському міському голові.

За словами організаторів, мета заходу – інформаційна та методична підтримка роботи з проведення аналізу становища дітей та молоді в місті, з розробки та впровадження у життя плану дій зі створення для них комфортного середовища. Ця робота проводиться в рамках ініціативи Дитячого фонду ООН «Громада, дружня до дітей та молоді». У разі його успішної реалізації місто отримає статус «дружньої громади».

Як повідомляв Харків Times, дітьми у Харкові займеться ООН. 8 липня Харківська міська рада підписала Меморандум про взаємодію з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Тим самим місто приєдналося до глобального руху, яке об’єднує владу, суспільство і бізнес з метою поліпшення добробуту дітей і молоді в усьому світі.

В цілому робота побудована на виконанні Конвенції з прав дітей та розвитку таких напрямків, як сервіси, освіта, охорона здоров’я, безпека, відпочинок.