Поліція Харкова розшукує жертв маньяка-гвалтівника

Фото: kriminalukraine.com.ua

Здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом серії зґвалтувань дівчат-підлітків та молодих жінок у Харкові протягом 2018-2019 років.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Відділом розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом серії зґвалтувань та замахів на зґвалтування дівчат-підлітків та молодих жінок, вчинених в ліфтах багатоповерхівок Харкова протягом 2018-2019 років”, – йдеться у повідомленні.

На даний час раніше засуджений за скоєння аналогічних злочинів правопорушник затриманий, йому повідомлено про підозру у п’яти епізодах злочинної діяльності.

«Зловмисника було затримано в середині травня цього року», – повідомила журналістам речник харківської поліції Оксана Калмикова.

«Шановні громадянки, якщо ви стали жертвами сексуального насильства та не звертались до правоохоронних органів, просимо вас зателефонувати працівникам СУ ГУНП в Харківській області за номерами: (057)705-90-48, 0501525153 для подальшого подання заяви про вчинення злочину та перевірки затриманої особи на причетність до його скоєння», – закликають правоохоронці.

Як повідомляв Харків Times, на Харківщині поліцейські затримали рецидивіста за зґвалтування дівчини.

На вимогу прокуратури суд ув’язнив підозрюваного у зґвалтуванні 19-річної дівчини.

Первомайському ґвалтівнику повідомлено про підозру у скоєнні ще двох злочинів.