25 харків’янок поповнять Збройні сили України

Фото: kharkivoda.gov.ua

Збройні сили України в липні поповнять понад 140 контрактників з Харківщини.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби обладміністрації.

Як повідомив військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін, на базі обласного військкомату триває комплексна інформаційно-роз’яснювальна робота з кандидатами для проходження служби за контрактом.

«Незважаючи на сезон відпусток та відпочинку, щодня до військової установи прибувають потенційні воїни з різних районів області й міста Харкова», – зазначив військовий комісар.

Він розповів, що впродовж візитів чоловіки та жінки вивчають особливості служби у війську, знайомляться з армійськими професіями, спілкуються з представниками бойових частин Збройних Сил України, спеціально відряджених до Харкова.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Так, кращі воїни з поважним послужним списком демонструють презентаційні відеоролики своїх підрозділів, на власному прикладі розповідають про перспективи просування кар’єрними сходинками, розкривають нюанси грошового забезпечення тощо.

Офіцери РВК також відвідують промислові підприємства, навчальні заклади, розгортають у містах та селищах області агітаційні намети, де розповідають про переваги служби за контрактом.

«За підсумками комплексної інформаційно-роз’яснювальної роботи цього місяця ми плануємо направити до війська понад 140 контрактників, – розповів Юрій Калгушкін. – При цьому в нашому регіоні очікується справжній гендерний рекорд – відразу 25 дівчат у липні виявили бажання вдягти військові однострої».

Фото: kharkivoda.gov.ua

Чергову команду новобранців-контрактників до навчальних центрів Збройних Сил України для опанування військових спеціальностей планують відправити наприкінці липня.