За одну ніч на Харківщині згоріли три автомобілі (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

В ніч з 16 на 17 липня в Харківській області згоріли три автомобілі. За однією з пожеж відкрито кримінальне провадження.

Про це ХарківTimes повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Одна з пожеж сталася в смт Мала Данилівка. Тут загорівся автомобіль «Audi», який належить 38-річному чоловіку.

Ще дві пожежі сталися в Харкові.  Близько 03:30 у Холодногірському районі на вулиці Полтавський Шлях загорілася автівка «Renault Logan» 57-річного чоловіка.

Фото: kh.dsns.gov.ua

О 04:12 до Московського ВП надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про те, що на проспекті Ювілейному з гаражу виривається полум’я. Слідчі, які виїжджали на місце події встановили, загоряння виникло  в металевому гаражі, який був зачинений на замок. Всередині знаходився автомобіль «Toyota» 41-річного харків’янина.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років. За іншими подіями наразі вирішуються питання щодо кваліфікації за Кримінальним кодексом України.

Як раніше повідомляв ХарківTimes, вночі 17 липня на проспекті Ювілейному в Харкові невідомі підпалили гараж директора лісгоспу “Жовтневий” Руслана Чагаровського. Підпал гаража Руслан Чагаровський пов’язує зі своєю діяльністю, зі своєю боротьбою з незаконними рубками.