У Харкові представили нового керівника Східного теруправління Нацгвардії

Фото: пресс-службы НГУ

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан представив особовому складу Східного територіального управління НГУ новопризначеного начальника управління полковника Олега Сахона.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення прес-служби НГУ.

Сахон пройшов посади від заступника командира роти до першого заступника начальника Західного територіального управління – начальника штабу.

“У 2017 році, перебуваючи в районі проведення антитерористичної операції на сході України, у взаємодії зі Службою безпеки України та силами контрдиверсійної боротьби брав участь у проведенні вдалої спеціальної операції в районі населених пунктів Новозванівка та Троїцьке. У результаті, підрозділами Національної гвардії України було затримано 28 осіб, які безпосередньо мали відношення до незаконних збройних формувань, двох бойовиків, які чинили опір, було знищено”, – йдеться у повідомленні.

Сахон був відзначений державними нагородами: медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня, орденом Данила Галицького та орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

За словами генерал-лейтенанта Миколи Балана, головним завданням керівників різних рівнів має бути підтримання бойового потенціалу підпорядкованих з’єднань і військових частин на рівні, що забезпечує здатність адекватно та ефективно протистояти загрозам безпеці держави. Водночас, не менш важливим фактором є ефективна комунікація із підлеглим особовим складом та забезпечення гідних умов проходження служби.

До зони відповідальності Східного оперативно-територіального об’єднання входять Харківська, Донецька, Луганська, Сумська області.