Президент поки що не бачить гідного менеджера для Харківської області

Фото: скриншот UA:Харків

Президент України Володимир Зеленський заперечує намір змінити главу Харківської обласної державної адміністрації, але лише тому, що не бачить гідного менеджера для області.

Як стало відомо Харків Times, про це Зеленський заявив журналістам в ході робочої поїздки до Харківської області.

“Я нікого не розглядаю на цю посаду”, – заявив глава держави. Однак, на пряме запитання, хіба він не має наміру змінити главу ОДА, Зеленський відповів: “Чому? Я не бачу менеджерів поки”, – і жартома запропонував журналістам назвати кандидатуру.

Також Зеленський категорично заперечив намір призначити губернатором Харківщини Вадима Слюсарєва, якого “готував” на цю посаду ряд ЗМІ. За словами президента, кандидатура цієї людини “не розглядалася”.

Як повідомляв Харків Times, Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення голів чотирьох райдержадміністрацій Харківської області: Анатолія Калашника (Близнюківська РДА), Костянтина Жидкова (Дергачівська РДА), Віктора Войтенко (Валківська РДА) та Володимира Павленка (Первомайська РДА).

Тижнем раніше Зеленський звільнив ще сімох голів райдержадміністрацій області: Миколу Шошина (Чугуївська РДА), Івана Котулу (Сахновщинської РДА), Сергія Яцюка (Коломацька РДА), Ігоря Гуріна (Золочівська РДА), Андрія Коноплю (Зачепилівська РДА), Володимира Шарова (Богодухівська РДА) та Степана Масельського (Балаклійська РДА).

У документах наголошується, що рішення про звільнення прийнято “у зв’язку із закінченням терміну повноважень Президента України”.

У червні президент України Володимир Зеленський звільнив голів 15 обласних адміністрацій.