Футбольний чемпіонат в пам’ять про загиблого героя

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

На Харківщині відбувся Чемпіонат в пам’ять про загиблого прикордонника.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення Східного регіонального управління ДПСУ.

Військовослужбовці Харківського прикордонного загону вшанували пам’ять загиблого в 2014 році бойового товариша та взяли участь в чемпіонаті, який проводиться на його честь.

13 липня 2019 року в селі Петрівка Золочівського району військовослужбовці Харківського загону взяли участь в щорічному чемпіонаті пам’яті прапорщика Миколи Постольного, який загинув, виконуючи службовий обов’язок на Сході України.

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

Під час проведення заходів, представники Східного регіонального управління та Харківського прикордонного загону, разом з керівництвом місцевих органів самоврядування, побратимами та односельчанами вшанували хвилиною мовчання пам’ять героя- прикордонника, відвідали місце поховання загиблого та вручили подарунок його сину.

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

Кавалер ордену «За мужність» ІІІ ступеню, Микола Постольний дуже любив спорт та своїми силами організував в Золочівському районі футбольну команду. Саме тому на його честь в рідному селі і було організовано проведення щорічного чемпіонату в якому завжди приймають участь місцеві команди та прикордонники. Цього разу до спортивних змагань долучилось одразу 7 команд, серед яких команда прикордонників зайняла почесне третє місце.

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

Микола Постольний загинув 16 липня 2014 року під час виконання завдання з охорони кордону по маршруту н.п. Юганівка- н.п. Сизе. Прикордонники потрапили в засідку, влаштовану бойовиками. Вони прийняли бій з терористами, не дивлячись на нерівні сили. Микола отримав поранення несумісні з життям, проявивши при цьому приклад мужності та героїзму…