У Чугуївському-Бабчанському лісгоспі в присутності поліцейських напали на активістів (фото)

Фото: Андрей Шевцов /Facebook

12 липня в Чугуївському-Бабчанському лісгоспі група молодиків напала на активістів Чугуєва і Кочетка, які разом з представниками поліції і юристом приїхали перевірити документи по незаконній вирубці лісу.

Про це Харків Times дізнався повідомлення Андрія Шевцова на Facebook.

За словами Шевцова, коли активісти очікували директора директора лісгоспу до адмінбудівлі під’їхали кілька молодих хлопців, так званих тітушек. Вони вели себе агресивно, спровокували штовханину і словесну перепалку.

“Завдання тітушек була не дати представникам поліції і активістам перевірити документацію по незаконній вирубці лісу фактично вирубаних деревах”, – повідомив Андрій Шевцов.

Він додав, що під час конфлікту тітушки облили активістів зеленкою. Одному активістові зеленка потрапила в очі, і його відправили на операцію до Києва.

Фото: Андрей Шевцов /Facebook

“Також керівник тітушек заявив, що поліція Чугуєва у них вся куплена і вони мають намір забрати заарештований автотранспорт. Жителів Чугуєва і Кочетка назвали бидлом і пригрозили не лізти в ліс, так як у них” свинцю “на всіх вистачить” – повідомив Андрій Шевцов.

Фото: Андрей Шевцов /Facebook

У відділі комунікації Нацполіціі області розповіли ХарківTimes, що з приводу даного конфлікту до поліції було подано заяву.

“Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство). На даний момент в наслідок не надходила інформація про те, що хто-небудь з учасників конфлікту отримав тілесні ушкодження”, – розповіли у відділі комунікації.

Фото: Андрей Шевцов /Facebook
Фото: Андрей Шевцов /Facebook